Asigurari medicale de calatorie

In momentul in care planuim o vacanta in strainatate, nu ne gandim la faptul ca este posibil sa patim ceva si sa avem nevoie de asistenta medicala. Ne gandim ca vom petrece o perioada de relaxare, ca vom uita de stres si ca nimic nu ne va perturba starea de bine. Totusi, pot aparea situatii neprevazute, cum ar fi dureri de masele sau accidente pe partie. Cu o polita platita din timp, pentru o suma extrem de mica, de nivelul a 50 euro, puteti beneficia de interventii si tratamente medicale de pana la 50.000 euro.

Riscuri acoperite de asigurari medicale de calatorie:

•    Cheltuieli medicale pentru urgente, in caz de accidente sau boli. In aceste cheltuieli sunt cuprinse examinarile preliminare, tratamentul imediat, transportul cu ambulanta pana la spitalul cel mai apropiat, diagnosticarea medicala si medicatia necesara (medicina conventionala, nu homeopata sau alternativa).
•    Cheltuieli pentru tratamente dentare urgente, in limita unor sume stabilite anterior.
•    Cheltuieli de repatriere.

In doar cateva cuvinte, asigurarile medicale vor acoperi riscurile care apar pe neprevazut, si nu cele care sunt considerate ca preconizate sa apara. Nici bolile deja existente nu vor fi luate in considerare pentru a fi decontate sau acoperite de planul de asigurare.

Sumele ce vor fi platite sunt cuantificate in functie de tara de destinatie, de durata sederii, de scopul calatoriei si de posibilitatea practicarii diferitelor tipuri de sporturi de agrement sau activitati extreme, in functie de suma asigurata si de varsta persoanei asigurate.

Este drept ca este posibil sa va ganditi ca tocmai dumneavoastra nu vi se poate intampla ceva atat de tragic, incat sa fie nevoie sa ajungeti intr-un spital sau la vreo camera de urgente. Sa nu uitam, totusi, ca paza buna trece primejdia rea si ca e mai bine sa fim prevazatori si sa incheiem o asigurare care sa reprezinte garantia unui sejur perfect.

Pentru mai multe detalii despre aceste asigurari medicale de calatorie, nu ezitati sa ne contactati.
 

Centre daune

Doresti sa fi anuntat cand iti expira un contract de asigurare?

RCA/LOCUINTA/Casco