Asigurare de raspundere civila

Atat activitatile curente, cat si cele profesionale pot crea prejudicii unor terte persoane. Pentru a preintampina posibilele pierderi finaciare care pot afecteaza patrimoniul personal, este recomandat sa se acceseze politele de asigurare pentru raspunderea civila.

Citeşte mai mult...
 

Ce este asigurarea CMR?

CMR este o asigurare rezultata in urma unui acord international pentru contractele de transport rutier, aceasta a fost adoptata de Comisia Economica a Organizatiei Natiunilor Unite, denumirea provine din limba franceza “Convention relative au contrat de transport international de marchandises par route”.

Citeşte mai mult...
 

ASIGURARI CASCO

Statistica pe anul 2012 privind daunele pe politele casco scoate in evidenta valoarea foarte mare a cheltuielilor cu daunele raportat la incasarile din primele de asigurare. Astfel 99% din banii incasati de asiguratori pe politele casco sunt platiti pentru daune.

Citeşte mai mult...
 

Asigurarea de raspundere civila profesionala privind practica medicala

Culpa medicala / asigurarea malpraxis

In prezent faptele cauzatoare de prejudicii au inceput sa fie tratate cu mare atentie, atat de societate la nivel global, cat si punctual de catre avocati, persoane prejudiciate, instante de judecata.

Citeşte mai mult...
 

Sporturile de iarna si asigurarile

Sporturile de iarna si asigurarile

Riscul de accident pe partia de schi este considerat major de catre asiguratori si de aceea, sporturi precum schi sau snowboard sunt considerate sporturi extreme si preluate in asigurare in anumite conditii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 3

Centre daune

Doresti sa fi anuntat cand iti expira un contract de asigurare?

RCA/LOCUINTA/Casco