Alege o asigurare

Casele, lucrurile de valoare, masinile sunt bunuri dobandite dupa ani de eforturi si munca de marea majoritate a populatiei.
Riscurile catastrofice generate de schimbarile climatice, precum si riscurile ce deriva din activitatea oamenilor si care pot crea prejudicii importante bunurilor noastre, au capatat noi valente. In acest sens balanta probabilitatii riscurilor tinde sa se dezechilibreze si sa se transforme intr-un vector al ceritudinii.
In acest context, ignorarea masurilor de protectie a patrimoniului poate avea costuri imposibil de remontat.
Compania noastra incearca sa gaseasca solutii suportabile financiar dar si acoperitoare ca protectie impotriva riscurilor.

Propunem asigurari pentru:
-    casa noastra;
-    bunurile noastre;
-    masina noastra.

Pe pagina “asigurarea locuintei” gasiti informatii utile pentru a putea alege o varianta de asigurare care sa va puna la adapost din acest punct de vedere. Un calcul de pret putem sa facem cu ajutorul informatiilor transmise de dumneavoastra prin chestionarul de pe pagina “cereri de asigurare”.

Pentru “masina noastra” gasiti informatii pe pagina asigurari auto – casco. O oferta de asigurare casco puteti obtine completand formularul “chestionar casco” de pe pagina “cereri de asigurare”.
 

Centre daune

Doresti sa fi anuntat cand iti expira un contract de asigurare?

RCA/LOCUINTA/Casco