Despre noi

PREZENTARE ACTIVITATE

Ne confruntam zilnic cu probleme generate de nenumarate necunoscute.

Cele mai corecte, dar uneori si costisitoare solutii presupun apelarea la specialisti.

Pentru necunoscutele din asigurari si daune solutia corecta si nu de neglijat, gratuita, o reprezinta: GAMMA ASIG BROKER DE ASIGURARE.

De ce Broker si nu direct societatea de asigurari?

Ce atuuri are acest broker?

Cum putem sti cu certitudine ca o societate de intermediere este broker de asigurare?

La aceste intrebari veti gasi raspunsul in frazele urmatoare.

In piata asigurarilor intalnim mai multi jucatori care isi urmaresc in principal interesele proprii si mai putin pe cele ale clientilor. Singurul actor de pe aceasta scena care apara interesele clientului este brokerul.

O analiza a produselor de asigurare se poate gasi numai la brokeri sau la organizatiile care grupeaza societati de asigurare sau de brokeraj, dat acestea din urma nu pot intermedia si nici interveni pe langa un asigurator in sprijinul unui client. Din acest considerent este util ca orice persoana interesata de o asigurare sa se adreseze si brokerului.

Politica de vanzare si de promovare a produselor de asigurare se modifica la nivelul societatilor de asigurare functie de interesele proprii si nu ale asiguratilor. Astfel, la conditiile de asigurare respectiv riscuri acoperite, excluderi, pret, fransize obligatorii, etc. pot aparea diferente in intervale uneori scurte de timp. In aceste situatii poate interveni brokerul care are capacitatea si prerogativele de a analiza si gasi solutia conforma cerintelor si intereselor clientului.

Gamma Asig Broker de Asigurare a fost creata de cunoscatori al pietei asigurarilor care au simtit nevoia de a interveni activ in raportul asigurat-asigurator pentru respectarea clauzelor contractelor de asigurare, dar si pentru a indruma pe cei interesati de protectie prin transferul unor riscuri catre o societate de asigurare, astfel incat alegerea facuta sa fie si garantata. Personalul Gamma-Asig Broker de Asigurare este specializat atat in vanzari, cat si in consiliere juridica si pe probleme de daune. Intreaga paleta de activitati specifice unui broker de asigurare este acoperita de profesionisti in domeniu.

O societate de brokeraj in asigurari trebuie sa fie autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si inregistrata in Registrul Brokerilor. Totodata trebuie sa existe un contract valabil de asigurare de raspundere civila a societatii de brokeraj. Aceste documente pot fi solicitate societatii in cauza.

Gamma-Asig Broker de Asigurare recomanda persoanelor care doresc sa obtina gratuit si in cel mai scurt timp informatii din domeniul asigurarilor sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de personalul nostru.

Director General

Catalin Codescu

Centre daune

Doresti sa fi anuntat cand iti expira un contract de asigurare?

RCA/LOCUINTA/Casco