Protejati-va afacerea

Ai investit bani si timp intr-o afacere pe care iti doresti sa o dezvolti, sa o consolidezi si sa o eficientizezi ?
Te confrunti cu probleme financiare nu neaparat interne ci de conjunctura care pun sub semnul intrebarii ziua de maine ?

Adopta cele mai eficiente masuri.

Domeniul asigurarilor are legatura cu orice business si de aceea este indicat sa consulti un specialist, indiferent de segmentul de piata in care activezi, pentru a fii sigur ca ai cele mai bune solutii in asigurari. De stiut ca cele mai bune solutii nu corespund cu cele mai ieftine solutii. Asigurarile ascund multe aspecte importante care se vad numai in caz de despagubire. Ori pentru ce incheiem asigurari decat pentru a ne proteja in fata riscurilor tot mai complexe si mai prezenta in jurul nostru. Daca mergem pe principiile : mie nu mi se intampla sau  cel mai bun e cel mai ieftin, suntem expusi mai mult la riscuri decat daca am consulta specialistul si am adopta un plan de protectie prin asigurari acoperitoare acordate de companii credibile cu forta financiara si suficienta expertiza.

Doua elemente trebuie sa constituie punctul de plecare in analiza eficientei planului de asigurari pentru orice business si anume optimizarea costurilor cu asigurarile si reducerea riscului pe afacere.

Aceste elemente nu pot fi analizate si implicit abordate decat de specialisti in brokeraj. Din pacate sunt putine companii din domeniu care reusesc sa-si promovezi businessul pe aceste principii si cu resurse umane corespunzatoare.

Masuri de eficientizare a businessului printr-un plan de asigurari:

1.    identificarea si analizarea riscurilor afacerii;
2.    evaluarea asigurarilor existente si necesare din punct de vedere al acoperirilor si costurilor;
3.    negocierea, intocmirea si gestionarea contractelor de asigurare prin intermediul specialistilor;
4.    gestionarea corecta a daunelor pentru a nu exista riscul de blocare a unor sume importante de bani  pe perioade mari sau chiar de pierdere a dreptului la indemnizatia de despagubire;
5.    acordarea de beneficii angajatilor prin asigurari;
6.    utilizarea asigurarilor ca solutii financiare (garantii).

Aceste masuri sunt implementate de personalul Gamma-Asig Broker la multe companii, rezultatele fiind cele mai vizibile in perioada de criza economica.

Domenii precum CONSTRUCTII, TURISM, TRANSPORTURI, AUTO, SANATATE, PRODUCTIE, AGICULTURA, SPORT sunt numai cateva din cele care resimt acut nevoia de protectie prin limitarea si transferul riscurilor.

Centre daune

Doresti sa fi anuntat cand iti expira un contract de asigurare?

RCA/LOCUINTA/Casco