Consultanta in daune

CONSULTANTA IN DAUNE

Produsele de asigurare sunt concepute pentru a acoperi posibile prejudicii suferite de persoanele asigurate sau de terte persoane din culpa asiguratilor in cazul producerii unor riscuri asigurate.
Problemele care apar in cazul despagubirilor sunt generate de o multitudine de factori care tin fie de asigurator, fie de asigurat.
Cele mai multe probleme pot fi preintampinate daca exista o consiliere de specialitate inca de la momentul incheierii contractului de asigurare.


1. Daune AUTO
Sunteti tentati sa raspundeti superofertelor de asigurare RCA “la cel mai mic pret” cu care sunteti asaltati la orice colt de strada. Raspunsul dumneavoastra: “oricum nu e o asigurare pentru mine”. Raspunsul nostru: “GRESIT” este o asigurare pentru o fapta culpabila a dumneavoastra, deci este pentru dumneavoastra intrucat va atrage raspunderea civila. Sunt societati de asigurare care cauta sau inventeaza motive pentru a nu plati sau pentru a plati partial. Coincidenta sau nu o parte din acestea au si cele mai scazute preturi. Daca pagubitul nu isi incaseaza banii pentru despagubire sau ii incaseaza partial, suma necesara despagubirii sau diferenta de suma o va incasa de la dumneavoastra.

2. Asigurarile CASCO vi se par scumpe ? Aveti oferte avantajoase de la prieteni sau rude care pretind a va ajuta pentru incheierea unui astfel de contract. Totul este bine pana la dauna. Atunci constatati ca exista si excluderi de la riscurile de baza, ca daunele cauzate de accidental care s-a produs in anumite imprejurari nu se despagubesc, etc.

3. Locuinte. Ati fost inundat de un vecin si ati ramas surprins cand ati aflat ca acest risc nu este cuprins in polita dumneavoastra ? Ati primit o asigurare gratuit  ca bonus la un RCA si doriti sa fiti si despagubiti in cazul producerii unor riscuri destul de des intalnite?

SOLUTIA: nu incheiati polite, nu deschideti dosare de dauna si nu semnati documente de finalizare a unor astfel de dosare decat dupa consultarea specialistului. Noi va oferim consultanta in daune, consultanta RCA si auto, consultanta daune locuinte.

Am aratat cateva dintre problemele cu care ne confruntam cel mai adesea. Despre orice alte situatii, intamplari, cazuri, va invitam la sediul nostru pentru lamuriri.

Centre daune

Doresti sa fi anuntat cand iti expira un contract de asigurare?

RCA/LOCUINTA/Casco