Intermediere si gestiune asigurari

Gamma Broker Asigurari este un consultant independent care reprezinta interesele clientilor sai in relatia cu asiguratorii, atat in alegerea contractelor de asigurare cat si in procesul de lichidare a daunelor.

Cand vorbim de un contract de asigurare avem in vedere negocierea conditiilor de incheiere, respectiv clauze si pret, mijloace de gestionare pe durata valabilitatii (rate de incasat, acte aditionale sau suplimente de contract daca este cazul, etc.), consultanta in procesul de lichidare a daunelor.

Pentru toate aceste activitati Gamma Broker are solutii viabile, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane jurice.
In cazul companiilor, cheltuielile gestionarii contractelor de asigurare pot fi mari, daca se foloseste personal propriu. Un angajat sau un compartiment, in cazul companiilor mari, trebuie sa cunoasca foarte bine produsele de asigurare, sa poata face o comparatie obiectiva din punct de vedere al raportului calitate/pret a produselor asiguratorilor, sa creeze diverse tipuri de evidente pentru rate si expirari polite. Cu toate acestea tot nu acopera toata plaja de probleme ce concura la alegerea si gestionarea eficienta a unor asigurari.

Prin apelarea la servicile unui specialist costurile sunt minime (in cazul Gamma Broker serviciile de intermediere si gestiune sunt gratuite) iar rezultatele se pot observa imediat.

Operativitatea si corectitudinea gestionarii politelor cu ajutorul soft-urilor speciale actititatii de brokeraj in asigurari, profesionalismul si experienta angajatilor, volumul de activitate cu asiguratorii care permite o negociere eficienta in interesul clientului, cunoasterea in detaliu a problemelor de management, strategie si dispersie a riscurilor ale asiguratorilor, sunt numai cateva dintre atuurile unui specialist.

Mai mult, in cazul producerii riscurilor asigurate, Gamma Broker va poate reprezenta in relatia cu asiguratorii in scopul obtinerii despagubirilor datorate, integral si operativ.

Putem concluziona ca prin serviciile oferite Gamma Broker isi poate aduce un aport semnificativ la consolidarea sigurantei patrimoniului sau business-ului dumneavoastra.
 

Centre daune

Doresti sa fi anuntat cand iti expira un contract de asigurare?

RCA/LOCUINTA/Casco